Påsken 2024

Påsken 2024


Torsdag d.28. marts, fredag d.29. marts, lørdag d.30.marts, frokost og aften, minimum 6 personer

Rejer i dild med sprøde æbler, mizuna og hønseæg
*
Fiskefilet af rødspætte og brændt citron
*
Sol over Gudhjem
Røgede sildefileter, løgringe, radiser, rå æggeblomme -
(salmonella testet, serveres separat)
*
Lun leverpostej, champignon og bacon
*
Små pandestegte frikadeller og hjemmegjort remoulade
*
Plukket kylling, syltede svampe, hjertesalat, croutons og parmesanflager
*
Grillet grønt, syltede løg, tørrede sorte oliven
*
Frisk grøn salat med sprøde små blade, urter, goma dressing
*
Sprængt lammekølle i vin, vintergrønt og gremolata
*
Små kartofler med olivenolie, havsalt og persille
*
Surdejsbrød og rugbrød samt saltet smør
*
Hvidchokolademousse med mango og kokos
Rombraiseret ananas


Menu pris pr. pers. Kr.375.

Tilvalg: pris pr. person. Skal tilkøbes hele selskabet

3 gode danske oste & chutney kr.75.



Buffeten er anrettet på fade, klar til at blive sat på bordet.
Afhentes & returneres på nedenstående adresse i rengjort tilstand
medmindre andet er aftalt.

Foldby’s, Sletvej 68, 8361 Hasselager www.foldbys.dk, tlf.: 40 28 68 56