Peter er udlært fra Molskroen (2003) under Jesper Koch, hvor han efterfølgende blev ansat som souschef. I 2004 arbejdede Peter en periode på Prins Ferdinand i Den Gamle By, inden Wassim Hallal indhentede ham som souschef på Molskroen (2004). I 2005 arbejdede Peter for Brødrene Koch på Århus Havn, inden han gik selvstændig med ”Foldby’s Mad & Vin”, som specialiserede sig i gourmetmad-ud-af-huset med tilhørende vine, kokkeskoler, vinsmagninger m.m. Sideløbende drev han Restaurant Øer ved Ebeltoft (2007-12), inden han i slutningen af 2012 slog dørene op for Foldby’s i Skæring.
Foldby’s har specialiseret sig i at levere unikke, skræddersyede gourmetoplevelser. Hvad enten det gælder “mad ud af huset”, kursusaktivitet, kokkeskole, konsulentbistand eller lignende, så er målet altid at kombinere ensartet, høj kvalitet og service.
Hos Foldby’s ønsker vi at levere oplevelser og service af høj kvalitet til overkommelige kuvertpriser. Den bedste oplevelse opnås, når planlægningen af arrangementet afvikles med fokus på Jeres forventninger, kombineret med vores erfaring og overblik. Vi afsætter således den fornødne tid til at gennemgå alt fra tilrettelæggelse af mad- og vinmenu og opsætning af lokaler, til generel planlægning af arrangementets forløb. Vi samarbejder med erfarent og serviceminded serveringspersonale, både i og ude af huset.
Foldby’s råder over et bredt, indgående vinkendskab, og afstemmer gerne menuer til private vinsmagninger.
Vi anvender råvarer og produkter fra små specialproducenter i det omfang det er muligt, ligesom økologi og sundhed ligger os på sinde.
Foldby’s varetager de fleste opgaver – fra 10 kuverter og op. For alle arrangementer ud af huset gælder, at I som værter kan vælge at overlade alt til Foldby’s, eller selv kan stå for anretning, servering og eventuelt personale