Forretter
Bagt laksefilet med stegte grønne asparges og frisk dild
Skaldyrssalat med rejer og feldsalat
Plukket landkylling, frisk basilikum og bagte tomater
Hvedebrød på surdej og saltet smør
Hovedret
Nye danske kartofler ristet med urter og havsalt
Forårets grønne salater, goma dressing og høvlet grønt
Dansk økologisk okse i urte og havsalt
Tabouleh
Bulgur, edamame bønner, agurk, rødløg, persille, citronskal
Sauce tatar med masser af friskhakket urter, kapers og drueagurk
Dessert
Hvid chokolademousse på kokosbund med bærgelé
Friske jordbær, knas og mynte
Menu pris pr. (voksen) pers. Kr.375.
Buffeten er anrettet på fade, klar til at blive sat på bordet.
Afhentes & returneres på nedenstående adresse i rengjort tilstand
medmindre andet er aftalt.
Foldbys, Sletvej 68, 8361 Hasselager. info@foldbys.dk tlf. 40286856