Vintermenu

Vintermenu


Hårdt ristet tun i sesam, lime og ingefær
Mango, frisk koriander, agurk og syrnet rødløg
*
Marineret torskefisk og rejer
Sprøde græskartern, røget mandler
*
Rørt tatar af frilandskvæg fra Kalø med urter, peberrod, piement
Syltede svampe, rødløg og croutons
(serveret i bionedbrydelige bæger)
*
Kold ratatouille
Kompot af langtidsbagte tomater, squash, aubergine, friskhakket basilikum
*
Grillet hjertesalat, rygeost, purløg, nigella
*
Nakke af øko gris i tandori
*
Madeira sauce med grøn madagaskarpeber
*
Gratineret kartoffelpuré, muskatnød, parmesan
*
Hvedebrød på ”16 års” surdej
*
Orangekage med kirsebærmousse og gelé på hyldeblomst


Pris pr. person (ud-af-huset) kr. 300,-
Minimum 4 personer

Tilvalg: pris pr. person. Skal tilkøbes hele selskabet

4 gode oste fra Arla Unika & chutney kr.50,-


Buffeten er anrettet på fade, klar til at blive sat på bordet.
Afhentes & returneres på nedenstående adresse i rengjort tilstand

Foldby’s, Skovlundvej 12, 8541 Skødstrup, www.foldbys.dk, tlf.: 40 28 68 56