Vintermenu 2024

Vintermenu 2024


Brændt laks med sort sesam
Grillet agurk, dild, mild chili, lime og mizuna
*
Souffle på hvid fisk i noritang
Sprøde æbler, syltede ingefær, frisk estragon
*
Dansk gris og kalv i pres med friske urter, grov sennep, Pickles med græskar

Grillet grønt, syltede løg, tørrede sorte oliven
*
Frisk grøn salat med sprøde små blade, urter, goma dressing
*
”Osso Buco”
Sprængt oksebryst, marvben, vintergrønt og gremolata
*
Knuste kartofler med purløg, olivenolie og sort peber
*
Surdejsbrød
*
Hvidchokolademousse med mango og kokos
Rombraiseret ananas


Menu pris pr. pers. Kr.375.

Tilvalg: pris pr. person. Skal tilkøbes hele selskabet

3 gode danske oste & chutney kr.75.



Buffeten er anrettet på fade, klar til at blive sat på bordet.
Afhentes & returneres på nedenstående adresse i rengjort tilstand
medmindre andet er aftalt.

Foldby’s, Sletvej 68, 8361 Hasselager info@foldbys.dk, tlf.: 40 28 68 56